Air-C Pro Retourinstructies

Hoe maak ik mijn Air-C Pro gereed voor retour?

Hierbij een lijst met korte & bondige instructies om jouw Air-C Pro retour geaccepteerd te krijgen. Naast deze regels is het ook van belang om Artikel 16 van het retourbeleid van Fusion Recovery na te leven.
LET OP: Als 1 van de volgende regels (of artikel 16 van het Fusion Recovery Retourbeleid) duidelijk niet wordt nageleefd, behoudt Fusion Recovery het recht om een gedeelte van het retourbedrag in te houden. Dit kan maximaal oplopen tot 100% van de aankoopsom.

1. Zorg dat alle lucht uit de kamers is verwijderd.

Ga alle kamers even na en druk goed op de kamers, zodat de lucht er volledig uit is gelopen. Doe dit voor beide benen. 


2. Zorg dat het klittenband stof- en haarvrij is.

Ga alle klittenbandstrips na en maak deze schoon met een lint roller. Deze verwijdert gemakkelijk alle haren en stof op de klittenbandstrips. Dit is essentieel om te dubbelchecken, aangezien dit de meestvoorkomende reden is voor afgekeurde retouren.

3. Zorg dat de luchtslangen schoon zijn.

Haal een schoon vochtig doekje langs de luchtslangen om deze ook stof- en haarvrij te maken.

4. Check of het pakket compleet is.

Check of alle onderdelen, inclusief extra klittenbandstrips, in de retourzending mee gaan. Het is van belang dat alles compleet is om je retour goedgekeurd te krijgen.

5. Doe het Air-C Pro beenmassageapparaat in de originele verpakking.

Om je retour goedgekeurd te krijgen, moet deze in de originele Fusion Recovery Air-C Pro verpakking teruggestuurd worden. 

6. Doe de originele verpakking in een omhullende doos.

Doe de originele Fusion Recovery Air-C Pro verpakking in een grotere, omhullende doos en vul deze aan met kranten rondom de originele verpakking, zodat deze onderweg niet kan gaan schuiven.

 

Gefeliciteerd, jouw Air-C Pro is klaar voor retour!

 

Artikel 16 - Retourvoorwaarden Air-C Pro beenmassage apparaat

1. Wij streven ernaar onze klanten hoogwaardige producten te leveren, en we begrijpen dat het testen van het beenmassage apparaat nodig kan zijn om de effectiviteit ervan te beoordelen. Echter, om de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van al onze klanten te waarborgen, hebben we bepaalde retourvoorwaarden opgesteld. Gelieve onderstaande voorwaarden zorgvuldig door te lezen alvorens een retourverzoek in te dienen:

  1. Onbeschadigde Staat: Het beenmassage apparaat dient in ongebruikte en onbeschadigde staat te worden geretourneerd. Zorg ervoor dat het product niet is blootgesteld aan overmatige slijtage, vuil, of beschadiging tijdens het testen.
  1. Hygiëne:Vanwege hygiënische redenen is het essentieel dat het beenmassage apparaat wordt getest op een schone ondergrond en dat eventuele luchtslangen, klittenband of andere onderdelen vrij blijven van stof, haren of andere verontreinigingen.
  1. Originele Verpakking: Het product moet worden geretourneerd in de originele verpakking. Het is niet toegestaan het product op onzorgvuldige wijze in de doos te plaatsen, zonder de originele bescherming en opvulling.
  1. Compleet Terugsturen: Zorg ervoor dat alle accessoires, handleidingen en andere bijgeleverde items compleet zijn en samen met het product worden geretourneerd. Een incompleet geretourneerd product kan leiden tot afwijzing van het retourverzoek.
  1. Onbeschadigde Doos: De originele productdoos dient onbeschadigd te zijn. Beschadigde dozen kunnen leiden tot het weigeren van het retourverzoek.

Indien een retourzending niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden, behouden wij ons het recht voor het retourverzoek af te wijzen of een vergoeding te verminderen op basis van de mate van schade of verontreiniging.

2. Het Refurbished model kan niet geretourneerd worden vanwege volledige opruiming van het assortiment. Bij aankoop, ga je akkoord met de voorwaarden.