1. Populaire vragen

De kwaliteit van onze producten is onze hoogste prioriteit.Wij zorgen ervoor dat al onze hulpmiddelen voor spierherstel aan de hoogste eisen voldoen.

We gebruiken alleen de beste materialen en de meest geavanceerde productietechnieken om ervoor te zorgen dat onze producten duurzaam, effectief en veilig in gebruik zijn.

We onderwerpen onze producten ook aan strenge tests om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen voordat ze worden vrijgegeven voor de verkoop.

Wij zijn er trots op producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden en wij zijn vastbesloten producten te blijven produceren die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen of deze zelfs overtreffen.

Onze producten zijn ontworpen in samenwerking met medische professionals en topsporters. Met de hoogste aandacht voor kwaliteit en detail, zodat ze effectief, betrouwbaar en duurzaam zijn.

Dankzij deze toewijding aan kwaliteit onderscheiden wij ons van veel andere soortgelijke producten op de markt, die weliswaar niet met dezelfde zorg en aandacht voor detail zijn vervaardigd.

U kunt klantbeoordelingen voor onze producten bekijken op verschillende online platforms, waaronder Amazon, Bol en trustpilot. Al onze beoordelingen zijn gebaseerd op echte klantervaringen.

De producten van Fusion Recovery hebben een garantie van één jaar op eventuele fabriekfouten. Als het product binnen een jaar na de aankoopdatum defect raakt door een materiaal- of fabricagefout, repareren of vervangen wij het product gratis nadat onze deskundige technici het apparaat hebben geïnspecteerd! Wij vergoeden ook de verzendkosten als je het apparaat naar ons terug moet sturen voor een reparatie.

Deze garantie sluit uit:

(a) Schade veroorzaakt door ongelukken, misbruik, verkeerd gebruik, of transport
(b) Apparaten die buiten Europa zijn gebracht
(c) Apparaten die zonder toestemming zijn gerepareerd
(d) Apparaten die niet zijn gebruikt volgens de Fusion Recovery onderhoudsinstructies
(e) Schade die de kosten van het product te boven gaat
(f) Verslechtering van het geleverde product als gevolg van abnormale opslag- en/of bewaringsomstandigheden bij de klant
(g) Producten die uit elkaar zijn gehaald of gerepareerd door iemand anders dan een erkende servicevertegenwoordiger
(h) Het niet kunnen overleggen van het gedateerde aankoopbewijs en serienummer op uw apparaat
(i) Producten gekocht van een niet-geautoriseerde verkoper.

Als er iets gebeurt, neem dan hier contact met ons op. Probeer het toestel niet zelf te repareren, want dan vervalt uw garantie.

2. BESTEL & VERZENDING

Wij bieden bijna elke betaalmethode die er is: Klarna, Visa, Mastercard, IDeal, Bancontact, PayPal.

Nu winkelen, later betalen met Klarna. We werken samen met Klarna voor een betere winkelervaring. Het is slim en eenvoudig. Klarna helpt u uw winkelervaring te verbeteren. Als je bij het afrekenen voor Klarna kiest, krijg je de optie om nu te winkelen en later te betalen. Het is winkelen zoals het hoort. Moeiteloos, veilig en leuk.

Betaal later: doe uw aankoop vandaag en geniet meteen van wat u hebt besteld. Betaal tot 30 dagen later en geniet van betaalgemak en gemoedsrust. Geen rente. Geen kosten. 

Als u een onjuist adres heeft opgegeven, mail ons dan zo snel mogelijk op support@fusion-recovery.com

Dan proberen wij het adres zo snel mogelijk aan te passen in ons systeem. Omdat wij een zeer snelle levertijd hebben, is het belangrijk om snel contact met ons op te nemen. 

U ontvangt een track & trace e-mail wanneer de bestelling wordt verzonden.

Als u geen track & trace code heeft ontvangen, kunt u ons mailen op support@fusion-recovery.com.

Wij reageren altijd binnen 3 uur.

Wij zijn net zo enthousiast als u om uw nieuwe product te ontvangen. Wij werken nauw samen met onze vervoerders PostNL, DHL, Bpost en anderen om ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt.

Onze producten worden direct vanuit ons warehouse verzonden. Houd rekening met 5-8 werkdagen om uw Europese bestelling te verwerken en te verschepen.

Fusion Recovery verzendt naar elk Europees land. Vul uw bestemming in en wij berekenen de verzendkosten voor u.

3. Algemene vragen

Ja, we werken met merk ambassadeurs. Bij interesse kunt u mailen naar support@fusion-recovery.com.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om onze voorwaarden te bespreken.

Nee! Alle producten zijn gemaakt voor professionals en mensen die gewoon een pijnvrij leven willen leiden.

Dus, als je spierklachten hebt dan kunnen onze producten je helpen.

Onze producten worden geleverd met een gebruiksaanwijzing en via de mail ontvang je een ebook met meer tips & tricks over de producten.

Het ebook beschrijft ook andere aspecten van spierherstel en spierontspanning. Zo ben je volledig voorbereid op het gebruik van je Fusion product.

Er zijn verschillende redenen waarom Fusion Recovery zich onderscheidt van de concurrentie:

- Onze toewijding aan het produceren van de hoogste kwaliteit producten is ongeëvenaard in de industrie. We zijn toegewijd aan het gebruik van de beste materialen en constructietechnieken bij de productie van onze hulpmiddelen, zodat ze betrouwbaar, effectief en duurzaam zijn.

- Onze klanten zijn enthousiast over onze producten en velen geven ons lovende recensies op Amazon en andere platforms. Dit is een bewijs van de effectiviteit en waarde van ons gereedschap.

- Wij bieden 1 jaar garantie op al onze producten, waardoor onze klanten extra gemoedsrust hebben bij hun aankoop.

- Al meer dan 10 jaar streven we voortdurend naar verbetering en innovatie, en we zijn toegewijd om onze klanten de best mogelijke hulpmiddelen en ondersteuning te bieden.

Product vragen

Fusion Massage Gun

Wij raden aan om de massage gun minimaal 30 seconde tot maximaal 1 minuut per spiergroep te gebruiken. De massage behandeling hoeft niet lang te duren, als het maar effectief is en om het beste resultaat te behalen adviseren wij om de massage gun maximaal 1 minuut te gebruiken op 1 spiergroep. Hoe vaker je het product gebruikt hoe meer ontspannen en hoe beter doorbloed je jouw spieren krijgt. Dit zorgt ervoor dat je blessures voorkomt, je sneller hersteld na een sportactiviteit en gespannen spieren de baas bent.

De Fusion massage gun's zijn voorzien van 1-5 intensiteit levels waarbij niveau 1 al voldoende kan zijn bij beginners. Bent u een professionele sporter en heeft u ervaring met masseren dan raden wij aan om de intensiteit geleidelijk te verhogen. Laat uw lichaam de lijndraad zijn en luister naar uw lichaam.

Klopmassage kan soms als onprettig ervaren worden. Maar dit heeft dan vooral te maken met het feit dat de spieren die gemasseerd worden erg gespannen staan. Het is belangrijk om die periode het lichaam te laten wennen aan deze massage methode, zo krijgen de hersenen prikkels waardoor de spier meer ontspanning gaat vinden. Advies hierbij om op een lage intensiteit te beginnen wanneer u het idee heeft dat het pijn doet.

Klopmassage is een massagesysteem dat op basis van een kloppend mechanisme kloppende stoten op de spier en spierweefsel geeft. Door deze krachtige kloppingen kan het spierweefsel (wat normaal gesproken bij sporters en mensen met zwaar werk/kantoor werk altijd erg stijf is) laten ontspannen en de doorbloeding drastisch verbeteren. Door deze evolutionaire massage methode kunnen sporters meer uit het spierherstel halen en kan iedere spier in ontspanning worden gebracht.

- Verminderen van sterk gespannen spieren- Voorkomen van blessures
- Versnellen van het herstelproces
- Verbeteren van de bloedcirculatie (doorbloeding)
- Ontspannende behandeling
- Voorkomen van blessures
- Versnellen van het herstelproces
- Verbeteren van de bloedcirculatie (doorbloeding)
- Ontspannende behandeling

U kunt de massage gun veilig gebruiken tijdens de zwangerschap. Zorg dat u lichaamsdelen als de buik en de borst vermijdt.

Voor meer informatie, check ons uitgebreide artikel over het gebruik van een massage gun tijdens de zwangerschap.

We hebben de verschillen tussen onze massagepistolen op een rijtje gezet. Via deze link kunt u lezen welke massage gun het beste bij uw wensen past.

Air-C Pro Recovery Boots

Wij raden aan om minimaal 3 keer per week gebruik te maken van het massage apparaat. Het belang voor een verbeterde doorbloeding wordt namelijk steeds groter naarmate je ouder wordt. Luchtcompressie massage is pas effectief bij veelvoudig gebruik, dus raden wij minimaal 3 keer per week aan.

De Air-C Pro past bij iedereen. Het is namelijk voorzien van klittenband wat op maat aangepast kan worden per lichaamslengte en breedte.

Compressiemassage kan soms als onprettig ervaren worden. De luchtdruk kan vrij stevig zijn waardoor je een hoge druk op jouw benen/voeten ervaart. Echter is deze krachtige luchtdruk ook nodig om het juiste resultaat te behalen. Door de massage worden vocht en afvalstoffen sneller uit het lichaam afgevoerd met als resultaat een ontspannen en vrij lichaam.

- Verminderen van rusteloze en/of pijnlijke benen
- Behandeling van oedeem
- Ontgiften
- Versnellen herstelproces
- Verbeteren bloedcirculatie en lymfestroom
- Verminderen van cellulites
- Gladdere huid
- Ontspannende behandeling
- Vetverbranding
- Omvang vermindering